Ingyenes webinár tanácsadóknak, trénereknek, mentoroknak

Hogyan szerezz új ügyfeleket online felesleges pénzkidobás és hosszú évekig tartó tanulás nélkül?

Rengeteg pénzt és időt töltöttél el nem működő marketing eszközök megtanulásával és kipróbálásával. Szeretnél egy jól bevált ügyfélszerző rendszert, ami megnöveli a bevételeidet és amivel kiléphetsz az ügyfélszerzés mókuskerekéből. Tarts velem az ingyenes webináron, ahol megtudod hogyan szerezz új ügyfeleket felesleges pénzkidobás és hosszú évekig tartó tanulás nélkül!

INGYENES,

Regisztrációhoz kötött

2022. 06. 02

14:00 - 16:00

ONLINE

100% élőben

Jól működő online ügyfélszerző rendszer

Unod már, hogy túl sok időt töltesz nem működő online marketing eszközök megtanulásával és emiatt nem jut idő a párodra, a gyermekeidre vagy saját magadra?

Ne félj a segítségemmel nem fogsz elveszni a marketing eszközök között. Biztonságban és magabiztosan fogod magad érezni ráadásul még pénzt is keresel vele!

Az ügyfélszerzés mókuskerék helyett egy olyan jól működő rendszer lesz, amely folyamatosan hozza majd az új ügyfeleket és az érdeklődőket. Bőségesen jut idő a párodra, a gyermekeidre, sőt saját magadra is!

Növekvő bevétel 
Új fizető ügyfelek

A webinár 100%-ban neked való, ha

Szaktudásodból élsz

Olyan coach, tréner, mentor vagy tanácsadó vagy, aki a saját szolgáltatását, szaktudását adja el. Még nem vagy csak pár alkalommal tartottál saját webinárt.

Van tapasztalatod

Legalább egy éve foglalkozol vállalkozóként saját ügyfeleid segítésével. Legalább 15 ügyfeled volt már. Van saját weboldalad. Ügyfeleidnek valódi értéket teremtesz.

Kész vagy tanulni

Nyitott gondolkodású és haladó szellemű vagy. Képes vagy tanulni és megvalósítani a tanultakat. Alázatos és szorgalmas vagy. Elhivatottság és tettrekészség jellemez.

Ki vagyok és miért érdemes rám hallgatnod?

Szia, engem Biksi Bendegúznak hívnak. Coachoknak, trénereknek, mentoroknak és tanácsadóknak segítek új ügyfeleket szerezni az interneten keresztül. Online marketing tanácsadással és kivitelezéssel foglalkozom.

Az elmúlt 2 évben:

  • Több, mint 30 ügyféllel dolgoztam együtt
  • 25+ webinárt szerveztem ügyfeleknek
  • 20+ millió forint bevételt szereztek ügyfeleim
  • 10 db weboldalt építettem fel
  • Több, mint 200 óra tanácsadást tartottam ügyfeleknek
Rólam mondták

Bendegúz építette fel az online jelenlétemet, mint pénzügyi tanácsadó. Ő csinálta a Facebook oldalamat, számos webinárt és a weboldalamat is ő fejleszti. Rengeteg ügyfelet köszönhetek neki. Tanulási és alkalmazkodási képessége rendkívüli. Bendegúzt teljes szívvel ajánlom online marketinges munkákra. Igazi profi!

Lakosa Zsolt
Lakosa Zsolt

Gondtalan Pénzügyek

Bendegúzzal egy csapatban dolgozom. Ő a legodaadóbb online marketing tanácsadó, akivel valaha találkoztam. Motivációja és problémamegoldó képessége kiváló szakemberré teszi. Nagyszerű meglátásai vannak és mindig segítőkész. Bátran számíthatok a tudására és az emberközpontú hozzáállására. Csak ajánlani tudom.

Jordán Mercédesz

Pénzügyi Tanácsadó

Bendegúz számos alkalommal mutatta meg szakmai felkészültségét: marketing, ügyfélfolyamatok, valamint értékesítés területén. Bendegúzra jellemző, hogy lendületesen dolgozik, igyekszik külső szemlélőként tekinteni az adott feladta, ami nagyban elősegíti a sikeres munkát. Mindig ügyel a struktúrált munkára, ami azt gondolom hogy kiemelten fontos ebben a szakmában. Bátran és jószívvel tudom ajánlani Bendegúzt.

Lángh Tamás

Yabune Home

Egy vérprofi IT-s ismerősöm ajánlotta Bendegúzt, weboldalunk megvalósításához. Olyannyira jól sikerült a feladat, hogy a következő projektünkhöz is őt kértük fel. Bendegúz ott is bebizonyította rátermettségét! Kreatív, felkészült, rugalmas, türelmes, korrekt szakember. Mindig van ötlete és megoldása. A projekt befejeztével sem engedte el a kezünket; igényeinkre szabott, profi online tartalmat gyártott számunkra, üzletünk menedzseléséhez. Örülök, hogy Biksi Bendegúzt választottuk! Mindenkinek szívből ajánlom!!!

Terény Edina

Üzletvezető

Olyan ember vagyok akinek a részletek a legfontosabbak. Megkönnyebbülés volt amikor megtapasztaltam, hogy Bendegúznak legalább ugyanennyire fontosak, épp ezért mindig mindent konstruktívan meg tudtunk beszélni és minden folyamatról a számomra megfelelő információt biztosított.

Zimmer Walter

Webfejlesztő

Bendegúz rendkívül profi és könnyű vele együtt dolgozni. Nem sajnálja az időt arra, hogy alaposan elmagyarázza a stratégiák mögött lévő miérteket. 100%-an megbízok Bendegúz minden döntésében. Nem kellett hinnem az eredményekben, mert pontosan megmutatta, hogy mennyi új ügyfelem lesz és, hogy mennyivel nőnek a bevételeim.

Doktor Olivér

Közgazdász

Ne késlekedj foglald le a helyed most!

Ennyi idő maradt a webinárig

Nap
Óra
Perc
Mp
Regisztrálj most, hogy elküldhessük az ingyenes hozzáférésed!

Hogyan szerezz új ügyfeleket online felesleges pénzkidobás és hosszú évekig tartó tanulás nélkül? c. [Ingyenes] Webinár

2022. június 2. csütörtök 14:00

Adatkezelési tájékoztató | Minden jog fenntartva. ©2022

Stay In Touch

Be the first to know about new arrivals and promotions

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Hogyan kereshetsz több millió forintot saját webinároddal?

Ingyenes Webinárkészítő Workshop

Nap
Óra
Perc
Mp