Ingyenes Webinár

Hogyan szerezz új ügyfeleket a saját webinároddal anélkül, hogy technikai guru lennél?

Május 11. Szerda

16:00-18:00

Tarts velem az ingyenes webináron ahol, lépésről-lépésre megmutatom, hogyan épül fel technikailag az a webinár folyamat, amellyel új ügyfeleket tudsz szerezni anélkül, hogy feleslegesen éveket töltenél tanulással.

Ennyi idő van a webinárig

Nap
Óra
Perc
Mp

Ha igaz rád, hogy...

Ha úgy érzed...

Ha arra vágysz, hogy...

Akkor van egy jó hírem ! ! !

Az ingyenes webináron

2022. május 11. 16:00

Segítségemnek hála...

A webinár neked szól, ha

Szaktudásodból élsz

Olyan coach, tréner, mentor vagy tanácsadó vagy, aki a saját szolgáltatását, szaktudását adja el. Még nem vagy csak pár alkalommal tartottál saját webinárt.

Van tapasztalatod

Legalább 1 éve foglalkozol vállalkozóként saját ügyfeleid segítésével. Legalább 15 ügyfeled volt már. Van saját weboldalad. Ügyfeleidnek valódi értéket teremtesz.

Kész vagy tanulni

Nyitott vagy saját webinár megtartására. Képes vagy megtanulni, felépíteni és testreszabni a saját webinár alapú ügyfélszerző rendszered.

Ki vagyok és miért érdemes rám hallgatnod?

Szia! Biksi Bendegúznak hívnak és olyan WEBINÁR alapú ügyfélszerző rendszereket építek, amelyek által ügyfeleim bevétele növekszik.

Coachoknak, trénereknek, mentoroknak és tanácsadóknak segítek új ügyfeleket szerezni saját WEBINÁR funneljükön keresztül. Webinár funnel tanácsadással és kivitelezéssel foglalkozom.

(Mi az a funnel? Regisztrálj a webinárra és megtudod!)

Az elmúlt 2 évben:

  • Több, mint 30 ügyféllel dolgoztam együtt
  • 25+ webinárt szerveztem ügyfeleknek
  • 5+ millió forint bevételt szereztek ügyfeleim
  • 10 db weboldalt építettem fel
  • Több, mint 200 óra tanácsadást tartottam ügyfeleknek

Rólam mondták

Bendegúz építette fel az online jelenlétemet, mint pénzügyi tanácsadó. Ő csinálta a Facebook oldalamat, számos webinárt és a weboldalamat is ő fejleszti. Rengeteg ügyfelet köszönhetek neki. Tanulási és alkalmazkodási képessége rendkívüli. Bendegúzt teljes szívvel ajánlom online marketinges munkákra. Igazi profi!

Lakosa Zsolt
Lakosa Zsolt

Gondtalan Pénzügyek

Bendegúzzal egy csapatban dolgozom. Ő a legodaadóbb online marketing tanácsadó, akivel valaha találkoztam. Motivációja és problémamegoldó képessége kiváló szakemberré teszi. Nagyszerű meglátásai vannak és mindig segítőkész. Bátran számíthatok a tudására és az emberközpontú hozzáállására. Csak ajánlani tudom.

Jordán Mercédesz

Pénzügyi Tanácsadó

Bendegúz számos alkalommal mutatta meg szakmai felkészültségét: marketing, ügyfélfolyamatok, valamint értékesítés területén. Bendegúzra jellemző, hogy lendületesen dolgozik, igyekszik külső szemlélőként tekinteni az adott feladta, ami nagyban elősegíti a sikeres munkát. Mindig ügyel a struktúrált munkára, ami azt gondolom hogy kiemelten fontos ebben a szakmában. Bátran és jószívvel tudom ajánlani Bendegúzt.

Lángh Tamás

Yabune Home

Egy vérprofi IT-s ismerősöm ajánlotta Bendegúzt, weboldalunk megvalósításához. Olyannyira jól sikerült a feladat, hogy a következő projektünkhöz is őt kértük fel. Bendegúz ott is bebizonyította rátermettségét! Kreatív, felkészült, rugalmas, türelmes, korrekt szakember. Mindig van ötlete és megoldása. A projekt befejeztével sem engedte el a kezünket; igényeinkre szabott, profi online tartalmat gyártott számunkra, üzletünk menedzseléséhez. Örülök, hogy Biksi Bendegúzt választottuk! Mindenkinek szívből ajánlom!!!

Terény Edina

Üzletvezető

Olyan ember vagyok akinek a részletek a legfontosabbak. Megkönnyebbülés volt amikor megtapasztaltam, hogy Bendegúznak legalább ugyanennyire fontosak, épp ezért mindig mindent konstruktívan meg tudtunk beszélni és minden folyamatról a számomra megfelelő információt biztosított.

Zimmer Walter

Webfejlesztő

Bendegúz rendkívül profi és könnyű vele együtt dolgozni. Nem sajnálja az időt arra, hogy alaposan elmagyarázza a stratégiák mögött lévő miérteket. 100%-an megbízok Bendegúz minden döntésében. Nem kellett hinnem az eredményekben, mert pontosan megmutatta, hogy mennyi új ügyfelem lesz és, hogy mennyivel nőnek a bevételeim.

Doktor Olivér

Közgazdász

Regisztrálj most az ingyenes webinárra!

Adatkezelési tájékoztató | Minden jog fenntartva. ©2022

Stay In Touch

Be the first to know about new arrivals and promotions

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Hogyan kereshetsz több millió forintot saját webinároddal?

Ingyenes Webinárkészítő Workshop

Nap
Óra
Perc
Mp