Coachok, Trénerek és Tanácsadók

! FIGYELEM !

Megmutatom, hogyan szerezz új ügyfeleket kiszámíthatóan, stabilan, online.

Nem kell hozzá marketing tudás!

Ha a hivatásodat élvezettel végzed, azonban...

ajánlások útján csak lassan szerzel új klienseket, új ügyfeleket,

unod már a felesleges hideghívásokat és a megválaszolatlan direkt üzeneteket.

Ha hallottál már az online marketingről, de...

nincs hozzá elég időd, energiád vagy pénzed megtanulni és felépíteni a saját ügyfélszerző rendszered,

nem tudsz eligazodni az online marketing taktikák sűrűjében.

Akkor van egy jó hírem!

Megmutatom hogyan szerezhetsz új klienseket, új ügyfeleket anélkül, hogy marketing szakemberré kellene válnod.

Együtt, közösen, felépítjük az online marketing stratégiádat, amivel könnyedén, kiszámíthatóan és egyszerűen szerezhetsz új klienseket, új ügyfeleket.

 

Töltsd ki a kérdőívet, jelentkezz egy díjmentes konzultációra és szerezz új ügyfeleket!

Készen állsz rá, hogy új ügyfelekkel, új kliensekkel töltsük meg a vállalkozásodat?

Ettől már csak 3 lépés választ el

1. Kérdőív

A konzultáció előtt megkérlek, hogy tölts ki egy kérdőívet. A kérdőívben a vállalkozásod jelenlegi helyzetével és a céljaiddal kapcsolatban vannak kérdések. A válaszaid alapján tudok felkészülni a konzultációra. Minél alaposabban kitöltöd, annál több értéket tudok adni neked a híváson.

2. Konzultáció

A konzultáción személyesen velem fogsz beszélgetni. A beszélgetésünk célja az, hogy felmérjük, jelenleg hogyan szerzel új ügyfeleket és közösen meghatározzuk az ügyfélszerző stratégiád legfontosabb pilléreit. A hívás végére egyértelmű lesz, hogyan tudsz új ügyfeleket szerezni.

3. Döntés

Miután alaposan megbeszéltük, hogyan tudsz új ügyfeleket szerezni, közösen meghozunk egy döntést. Ha mindketten úgy gondoljuk, hogy a vállalkozásod érdekében sikeresen együtt tudunk működni, akkor lefektetjük a közös munka alapköveit. Attól függetlenül, hogyan döntünk, biztosan értékes tudással fogsz távozni a konzultációról.

Biksi Bendegúz

Online Marketing Tanácsadó

A misszióm:

Coachoknak, trénereknek és tanácsadóknak segítek új ügyfeleket szerezni interneten keresztül. Online marketing tanácsadással és kivitelezéssel foglalkozom.

Olyan személyre szabható ügyfélszerző rendszert építek, amely maximálisan figyelembe veszi az egyedi igényeidet és hűen tükrözi a személyiséged.

Célom a közös munka során, hogy neked több ügyfeled és ezáltal nagyobb bevételed legyen. Számomra akkor van jól elvégezve a munka, ha ebben a két mérőszámban számottevő növekedést érünk el.

Mi fog történni a díjmentes konzultáción?

A konzultáción az alábbi 3 témára fogunk fókuszálni

1. A célközönséged

Együtt meghatározzuk, hogy kivel szeretsz együttműködni, ki számodra az ideális ügyfél. Megnézzük, hogy a célközönségedet milyen platformon a leghatékonyabb elérni.

2. A megjelenésed

Részletesen átbeszéljük, hogy milyen az online megjelenésed. Milyen platformokat használsz, milyen üzeneteket kommunikálsz, hogyan van jelen az énmárkád az online térben.

3. A stratégiád

Meghatározzuk az online ügyfélszerző stratégiád mérföldköveit. Kiválasztjuk a számodra leghatékonyabb ügyfélszerző rendszert.

(100% díj és kötelezettségmentes)

Rólam mondták

"Bendegúz építette fel az online jelenlétemet, mint pénzügyi tanácsadó. Ő csinálta a Facebook oldalamat, számos webinárt és a weboldalamat is ő fejleszti. Rengeteg ügyfelet köszönhetek neki. Tanulási és alkalmazkodási képessége rendkívüli. Bendegúzt teljes szívvel ajánlom online marketinges munkákra. Igazi profi!"
Lakosa Zsolt
"Bendegúzzal egy csapatban dolgozom. Ő a legodaadóbb online marketing tanácsadó, akivel valaha találkoztam. Motivációja és problémamegoldó képessége kiváló szakemberré teszi. Nagyszerű meglátásai vannak és mindig segítőkész. Bátran számíthatok a tudására és az emberközpontú hozzáállására. Csak ajánlani tudom."
Jordán Mercédesz
"Olyan ember vagyok akinek a részletek a legfontosabbak. Megkönnyebbülés volt amikor megtapasztaltam, hogy Bendegúznak legalalább ugyanennyire fontosak, épp ezért mindig mindent konstruktívan meg tudtunk beszélni és minden folyamatról számomra megfelelő információt biztosított, ami során rengeteget tanultam."
Zimmer Walter
"Bendegúz rendkívül profi és könnyű vele együtt dolgozni. Nem sajnálja az időt arra, hogy alaposan elmagyarázza a stratégiák mögött lévő miérteket. 100%-an megbízok Bendegúz minden döntésében. Nem kellett hinnem az eredményekben, mert pontosan megmutatta, hogy mennyi új ügyfelem lesz és, hogy mennyivel nőnek a bevételeim."
Doktor Olivér

2021 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztatóSüti szabályzat

Stay In Touch

Be the first to know about new arrivals and promotions

Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Hogyan kereshetsz több millió forintot saját webinároddal?

Ingyenes Webinárkészítő Workshop

Nap
Óra
Perc
Mp